Trio cursus

8 lessen
264p.p.
8 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 3 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid van 11 weken. Het vermelde cursustarief is per persoon.

Gemiddeld 1 subniveau / boekje.
(Bijv. A1.1)

16 lessen
498p.p.
16 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 5 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid van 21 weken. Het vermelde cursustarief is per persoon.

Gemiddeld 2 subniveaus / boekjes.
(Bijv. A1.1 & A1.2)

Losse trioles van 1 uur: € 29,- p.p.
(alleen mogelijk als conversatieles)

Handig en belangrijk om te weten

  • Lessen duren altijd 90 minuten.
  • Er wordt de hele week lesgegeven, van maandag t/m vrijdag en soms op zaterdag.

Vooraf stellen we samen een rooster op. Daarbij kunnen jullie vooraf kiezen uit het nemen van lessen overdag óf in de avond. Overdag zijn we flexibel en kunnen we werken met een vast of wisselend rooster. In de avond werken we met vaste dagen en tijdstippen. Jullie hebben dan les op een vaste dag en een vast tijdstip. Beschikbare lestijden in de avond: van 18.30-20.00 uur óf van 20.15 – 21.45 uur.

Meer flexibiliteit gewenst?

Kunnen jullie niet op een vast wekelijks tijdstip lessen volgen of is het voor jullie lastig om een cursus te volgen in aaneensluitende weken? Bekijk dan eens de optie om losse lessen te nemen bij Vamos!

Snel en zelfverzekerd Spaans leren spreken, dáár is onze Vamos-methode op gericht. In de les ben je vooral veel aan het praten: leren door te doen! Op deze wijze kun je de grammatica en de uitleg van de docent gelijk oefenen in de les en daarna gebruiken voor de schriftelijke oefeningen die je thuis doet.

De Vamos-methode is door onszelf ontworpen op basis van jarenlange ervaring met het geven van Spaanse les én is afgestemd op de niveaubeschrijvingen van het Europees Referentiekader Talen.

Het totale lesprogramma bestaat uit vier delen; vier hoofdniveaus: beginners, halfgevorderden, gevorderden en vergevorderden. Per deel zijn er vier cursussen. In totaal bieden wij dus 16 cursussen aan. Wat je in de betreffende cursus leert, kun je lezen in het niveauoverzicht van onze cursussen.

Ieder niveau bestaat in principe uit acht lessen met een bijbehorend lesboek. Dit lesboek is meteen ook jouw persoonlijke werkboek. Een lesboek kost € 25,-. Je ontvangt bij aanvang van de cursus het lesboek van jouw startniveau. Wanneer jullie toe zijn aan het volgende niveau, kunnen jullie het volgende lesboek bij ons bestellen door een mail te sturen. Bij de volgende les ligt het lesmateriaal dan voor je klaar.

  • Jullie hoeven geen rekening te houden met andere studenten;
  • Het tempo van het lesprogramma kan aangepast worden;
  • Jullie kunt toewerken naar een specifiek leerdoel (bijv. werk, studie of stage);
  • Jullie hebben bijles of examentraining nodig (ook ideaal voor DELE-examens);
  • Jullie krijgen meer persoonlijke aandacht waardoor je meer aan het woord komt;
  • Er is overdag een flexibele planning mogelijk (bijv. bij een onregelmatig werkrooster);
  • Een les kan tot 24 uur vóór aanvang kosteloos verzet worden (maar probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen zodat de docent geen gaten in het rooster krijgt).

Trio cursus óf eerst een gratis kennismaking?

Trio cursus op maat

Het is mogelijk om een trio cursus op maat te maken. Dit kan handig zijn als jullie wensen hebben die niet in een standaard pakket zitten. We stemmen graag met jullie af wat die wensen zijn. Vertel ons wat jij wilt!

Gratis proefles!

Wil je liever eerst kennismaken met Spaans Leren Vamos? Neem dan een gratis proefles. Dan ontdek je hoe onze methode werkt, kun je jouw startniveau laten bepalen en de vragen stellen die je nog hebt.