Team Vamos!

Liefde & taal…

Uit liefde voor elkaar en de Spaanse taal zijn Annika en Andres in 2014 een Spaanse taalschool gestart in Utrecht.

Vamos! heeft een eigen visie en lesmethode. Studenten leren in korte tijd goed en zelfverzekerd Spaans spreken.

Vamos! wil verbinden met de Spaanse taal: véél praten in de les en oefenen tijdens activiteiten daaromheen.

Bureau Vamos!

Foto-Andrés.jpeg
Andrés
Lerarentrainer en ontwikkelaar

Andrés is oprichter van Vamos! Hij ontwikkelt de methode, schrijft het lesmateriaal en traint alle docenten.

Foto-Annika.jpeg
Annika
Schoolmanager

Annika is oprichter van Vamos! Als schoolmanager is ze de drijvende kracht van onze taalschool.

tristan.jpg
Tristan
Communicatie & activiteiten

Tristan is strategisch adviseur bij Vamos! op gebied van organisatie, communicatie en online programmering.

Onze leraren

Foto-Leticia.jpeg
Leticia
Docente uit Spanje

Leticia komt uit Valladolid, Spanje en is in 2015 naar Nederland gekomen om te werken als au pair. Nadat ze verliefd werd op de stad Utrecht en haar Nederlandse vriend, besloot ze om hier te blijven. Toen ze klaar was met haar studie Basisschool Onderwijs, besloot besloot ze een Master Docent Spaans te doen. ‘Ik ben […]

Desi.jpeg
Desi
Docent uit Spanje

Desi woont sinds 2015 in Nederland samen met zijn man. Hij heeft een master in Spaans leren als tweede taal nadat hij een tijd lang als dierenarts heeft gewerkt. Naast lesgeven vindt hij het leuk om te zingen en nieuwe talen te leren. Zo kan Desi naast Catalaans ook Engels, Italiaans, Frans en zelfs een […]

Foto-Lilian.jpeg
Lilian
Docente uit Guatemala

Lilian is geboren in Guatemala en zij verhuisde in 2003 naar Nederland voor de liefde en ze heeft een gelukkig leven in Utrecht samen met haar man en drie kinderen. Naast het lesgeven bij Vamos heeft zij ervaring als lerares Spaans op verschillende basisscholen. Ze heeft een master Docent Spaans (Español como Lengua Extranjera) gedaan. […]

Foto-Joan.jpeg
Joan
Docent uit Spanje

Joan is in 2015 van Barcelona naar Utrecht verhuisd. Hij heeft een Master gedaan gerelateerd aan onderwijs dat zich concentreert op technologieën van informatie en communicatie. Voordat hij naar Nederland kwam, gaf hij Spaanse les in het voortgezet onderwijs. ‘Onderwijs geeft je de mogelijkheid om elke dag wat te leren. Daarom heb ik passie voor […]

Kevin.jpeg
Kevin
Docent uit Guatemala

Kevin woont nu een jaar in Nederland met zijn vriendin en hun baby. Hij heeft acht jaar in Guatemala gewerkt om Spaans als vreemde taal te geven aan mensen van over de hele wereld en tegelijkertijd heeft hij zeven jaar gewerkt als algemene gids van toeristen die mensen naar de meest karakteristieke plekken van zijn […]

Foto-Jonatán.jpeg
Jonatán
Docent uit Spanje

Jonatán komt uit Madrid (Spanje) waar hij een universitair diploma heeft behaald voor het lesgeven van de Engelse en Spaanse taal. Hij heeft ook gewerkt als basisschooldocent en was een mentor in zowel het voortgezet onderwijs als het volwassenenonderwijs. Hij woont sinds 2016 in Nederland en is verliefd geworden op de mensen, de cultuur, de plaatsen […]

Wat een leuke en persoonlijke taalschool. Ik kreeg de tip via een bekende en heb me direct aangemeld. Geen seconde spijt. Ze adviseren goed over waar je het best kunt starten qua niveau (ik zit in A2.3 nu). De lessen zijn leuk en interactief. Ze vliegen voorbij en je leert echt snel spreken. Je spreekt alleen maar Spaans met elkaar dus de leercurve is hoog. Veilige leeromgeving. En hele gunstige prijzen. Een aanrader!

Saskia van Loozenoord

Spaans Leren Vamos is een fantastische, kleinschalige, warme en ongelooflijk toegewijde taalschool!! De groepen zijn klein (max 6 personen) waardoor je veel praat (=leert!) in de lessen. De docenten zijn heel vriendelijk en didactisch sterk waardoor je elke les een hoop opsteekt; daarnaast is er altijd ruimte vragen, eigen inbreng en voor een goede portie humor. Ik was op zoek naar een taalschool waarbij ik me thuis zou voelen en wat niet voelde als een verplichting, en die heb ik zeker gevonden! Een aanrader voor iedereen die goed Spaans wil leren; met veel praten en veel lachen!

Dorinde
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine Berkhof (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem Broersen (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu drie cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

 

Toos Dekker (groepscursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet Dekker (groepscursus)
A1.3-2018_07_24-Ingrid-Alex-Sonsoles-1.jpg
Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les. Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!
Ingrid & Alex (duo cursus)
A1.1-20171031-Karin-Tom-1-1.jpeg

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl van Heijst (groepscursus)
Koningsweg 4
3582 GE | Utrecht