E-learning traject

van Spaans Leren Vamos Taalschool

Waarom onze e-learning de ideale keuze voor je is?

  • 1. Meer dan 10 jaar ervaring:

We zijn meer dan een online platform; We zijn een fysieke school met een solide track record van 10 jaar in taalonderwijs. Deze ervaring ondersteunt ons vermogen om je kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden en onze pedagogische strategieën aan te passen aan de virtuele omgeving.

2. Exclusieve Nederlands-Spaanse aanpak:

In tegenstelling tot andere platforms ligt onze focus specifiek op het leren van Nederlands in het Spaans. Wij begrijpen de unieke complexiteiten waarmee Nederlandstaligen worden geconfronteerd bij het leren van Spaans en we pakken deze uitdagingen direct aan.
We erkennen dat de taalkundige verschillen tussen het Nederlands en het Engels specifieke uitdagingen met zich meebrengen. Terwijl er in het Engels bijv. alleen 'to know' is, zijn er in het Spaans 'saber' en 'conocer', en in het Nederlands 'weten' en 'kennen'. Het aanpakken van deze subtiliteiten is van cruciaal belang voor effectief leren.

3. Persoonlijke aandacht en motivatie:

We weten dat discipline een uitdaging kan zijn bij online leren. Om deze reden moedigen we wekelijks contact met jou aan. Deze gepersonaliseerde opvolging biedt je niet alleen begeleiding, maar motiveert je ook, erkent jouw inspanningen en viert jouw prestaties.

4. Totale flexibiliteit

We waarderen je tijd en ruimte. Met onze e-learning hebt je de flexibiliteit om te beslissen wanneer en waar je toegang krijgt tot het platform. Schakel eenvoudig over van jouw laptop naar jouw telefoon of tablet, wetende dat je voortgang veilig wordt opgeslagen.

5. Verscheidenheid aan multimediabronnen:

Elke persoon leert op een unieke manier. Daarom bieden we in onze e-learning een verscheidenheid aan multimediabronnen aan, zoals video's, audio-opnamen, interactieve presentaties en multimedia-activiteiten. Dit maakt leren aantrekkelijk en effectief en past zich aan verschillende leerstijlen aan.

Recensies

Veel oefeningen, duidelijke uitleg! Super fijn!
Trudi

Ik volg privélessen bij taalschool Vamos. Door de privélessen kan ik op mijn eigen tempo goed Spaans leren.  Ik heb ervoor gekozen om ook de e-learning te kopen van Vamos. Hierdoor kan ik nog extra Spaans oefenen via mijn telefoon waar ik ook ben. Dit vind ik ideaal. In de e-learning komt ook alle grammatica en woordjes terug die ik in de lessen leer. Zo kan ik veel herhalen en oefenen met mijn Spaans. Ik merk dat ik hierdoor beter dingen onthoud. De e-learning is heel uitgebreid en je krijgt verschillende oefeningen. Je hebt filmpjes waarnaar je moet luisteren, maar ook dat je zelf Spaans moet invoeren. Ik ervaar het zeer goed en merk echt dat mijn Spaans beter wordt ZEKER een aanrader!   🙂
Pieter