Privé cursus

Spoedcursus of privéles op maat?

Spoedcursussen en privélessen op maat

Het is mogelijk om een spoedcursus of privélessen op maat te nemen. Dit kan handig zijn als je wensen hebt die niet in een standaard privépakket zitten. We stemmen graag met je af wat jouw wensen zijn. Vertel ons wat jij wilt!

Gratis proefles!

Wil je liever eerst kennismaken met Spaans Leren Vamos? Neem dan een gratis proefles. Dan ontdek je hoe onze methode werkt, kun je jouw startniveau laten bepalen en de vragen stellen die je nog hebt.

€ 49,50 per privé-les (1,5 uur)
of bekijk hieronder onze lespakketten

8 lessen
364
8 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 3 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid en een maximale duur van 11 weken.
16 lessen
716
16 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 5 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid en een maximale duur van 21 weken.

Bespaar € 12,- door dit pakket te nemen!

24 lessen
1037
24 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 8 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid en een maximale duur van 32 weken.

Bespaar € 55,- door dit pakket te nemen!

32 lessen
1354
32 wekelijkse lessen met een uitlooptijd van 10 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten. Het pakket heeft daarmee een geldigheid en een maximale duur van 42 weken.

Bespaar € 102,- door dit pakket te nemen!

Handig en belangrijk om te weten

  • Lessen duren altijd 90 minuten.
  • Er wordt de hele week lesgegeven, van maandag t/m zondag.

Vooraf stellen we samen een rooster op. Daarbij kun je vooraf kiezen uit het nemen van lessen overdag óf in de avond. Overdag zijn we flexibel en kunnen we werken met een vast of wisselend rooster. In de avond werken we met vaste dagen en tijdstippen. Je hebt dan les op een vaste dag en een vast tijdstip. Beschikbare lestijden in de avond: van 18.30-20.00 uur óf van 20.15 – 21.45 uur.

Meer flexibiliteit gewenst?

Kun jij niet op een vast wekelijks tijdstip lessen volgen of is het voor jou lastig om een cursus te volgen in aaneensluitende weken? Bekijk dan eens de optie om losse lessen te nemen bij Vamos!

Snel en zelfverzekerd Spaans leren spreken, dáár is onze Vamos-methode op gericht. In de les ben je vooral veel aan het praten: leren door te doen! Op deze wijze kun je de grammatica en de uitleg van de docent gelijk oefenen in de les en daarna gebruiken voor de schriftelijke oefeningen die je thuis doet.

De Vamos-methode is door onszelf ontworpen op basis van jarenlange ervaring met het geven van Spaanse les én is afgestemd op de niveaubeschrijvingen van het Europees Referentiekader Talen.

Het totale lesprogramma bestaat uit vier delen; vier hoofdniveaus: beginners, halfgevorderden, gevorderden en vergevorderden. Per deel zijn er vier cursussen. In totaal bieden wij dus 16 cursussen aan. Wat je in de betreffende cursus leert, kun je lezen in het niveauoverzicht van onze cursussen.

Ieder niveau bestaat in principe uit acht lessen met een bijbehorend lesboek. Dit lesboek is meteen ook jouw persoonlijke werkboek. Boek je een privépakket bij ons, dan volg je jouw eigen tempo. Je kunt dan langer of korter doen over het betreffende niveau.

Een lesboek kost € 25,-. Je ontvangt in de les het lesboek van jouw startniveau. Wanneer je toe bent aan het volgende niveau, kun je het volgende lesboek bij ons bestellen door een mail te sturen. Bij de volgende les ligt het lesmateriaal dan voor je klaar.

  • Je hoeft geen rekening te houden met andere studenten;
  • Je krijgt alle aandacht waardoor je sneller leert;
  • Het tempo van het lesprogramma kan aangepast worden;
  • Je kunt toewerken naar een specifiek leerdoel (bijv. werk, studie of stage);
  • Je hebt bijles of examentraining nodig (ook ideaal voor DELE-examens);
  • Er is een planning op maat mogelijk (bijv. bij een onregelmatig werkrooster)