Privé cursus

In principe zijn het 8 wekelijkse privé lessen van anderhalf uur met een uitlooptijd van 3 weken voor als je één of meerdere lessen wilt verzetten.
Het pakket heeft daarmee een geldigheid en een maximale duur van 11 weken.

– Privélessen Spaans geven je veel flexibiliteit, je bepaalt zelf de dag, het tijdstip en de frequentie (1, 2, 3… keer per week).
– Het is ook gericht op jouw doel, bijv.: Je moet een examen halen, je gaat werken met Spaanstaligen, je hebt een huis gekocht in Spanje, je wilt met de familie van je partner praten, je jezelf zo goed mogelijk wilt voorbereiden op je reis en nog veel meer redenen.

Als je aan het einde van het pakket verder wilt (wat vaak gebeurt 😁) behoud je hetzelfde rooster of is het mogelijk om dit te wijzigen.
Elk pakket/module/subniveau (8 lessen) bevat een boek (+28,-)

8 lessen (12 uur)
499
16 lessen (24 uur)
959

Losse privéles Spaans van 1 uur: € 54,-

Spoedcursussen en privélessen op maat

Het is mogelijk om een spoedcursus of privélessen op maat te nemen. Dit kan handig zijn als je wensen hebt die niet in een standaard privépakket zitten. We stemmen graag met je af wat jouw wensen zijn. Vertel ons wat jij wilt!

Gratis proefles!

Wil je liever eerst kennismaken met Spaans Leren Vamos? Neem dan een gratis proefles. Dan ontdek je hoe onze methode werkt, kun je jouw startniveau laten bepalen en de vragen stellen die je nog hebt.

Handig en belangrijk om te weten

  • Privélessen duren altijd 90 minuten.
  • Er wordt de hele week lesgegeven, van maandag t/m vrijdag en soms op zaterdag.

Vooraf stellen we samen een rooster op. Daarbij kun je vooraf kiezen uit het nemen van lessen overdag óf in de avond. Overdag zijn we flexibel en kunnen we werken met een vast of wisselend rooster. In de avond werken we met vaste dagen en tijdstippen. Je hebt dan les op een vaste dag en een vast tijdstip. Beschikbare lestijden in de avond: van 18.30-20.00 uur óf van 20.15 – 21.45 uur.

Meer flexibiliteit gewenst?

Kun jij niet op een vast wekelijks tijdstip lessen volgen of is het voor jou lastig om een cursus te volgen in aaneensluitende weken? Bekijk dan eens de optie om losse lessen te nemen bij Vamos!

Snel en zelfverzekerd Spaans leren spreken, dáár is onze Vamos-methode op gericht. In de les ben je vooral veel aan het praten: leren door te doen! Op deze wijze kun je de grammatica en de uitleg van de docent gelijk oefenen in de les en daarna gebruiken voor de schriftelijke oefeningen die je thuis doet.

De Vamos-methode is door onszelf ontworpen op basis van jarenlange ervaring met het geven van Spaanse les én is afgestemd op de niveaubeschrijvingen van het Europees Referentiekader Talen.

Het totale lesprogramma bestaat uit vier delen; vier hoofdniveaus: beginners, halfgevorderden, gevorderden en vergevorderden. Per deel zijn er vier cursussen. In totaal bieden wij dus 16 cursussen aan. Wat je in de betreffende cursus leert, kun je lezen in het niveauoverzicht van onze cursussen.

Ieder niveau bestaat in principe uit acht lessen met een bijbehorend lesboek. Dit lesboek is meteen ook jouw persoonlijke werkboek. Boek je een privépakket bij ons, dan volg je jouw eigen tempo. Je kunt dan langer of korter doen over het betreffende niveau.

Een lesboek kost € 25,-. Je ontvangt in de les het lesboek van jouw startniveau. Wanneer je toe bent aan het volgende niveau, kun je het volgende lesboek bij ons bestellen door een mail te sturen. Bij de volgende les ligt het lesmateriaal dan voor je klaar.

  • Je hoeft geen rekening te houden met andere studenten;
  • Je krijgt alle aandacht waardoor je sneller leert;
  • Het tempo van het lesprogramma kan aangepast worden;
  • Je kunt toewerken naar een specifiek leerdoel (bijv. werk, studie of stage);
  • Je hebt bijles of examentraining nodig (ook ideaal voor DELE-examens);
  • Er is een planning op maat mogelijk (bijv. bij een onregelmatig werkrooster)