Colleges y más

 

¡Bienvenido a otro espacio para practicar tu español!

Wat zijn charlas?

 

Charlas (‘Colleges’) zijn een dynamische, gastvrije en gezellige omgeving waar studenten de fascinerende wereld van het Spaans kunnen verkennen en leren via gesprekken, debatten en een onderdompeling in de geschiedenis en cultuur van het Spaanssprekende wereld. “Om de taal te begrijpen, moet je de cultuur begrijpen en vice versa”.

 

Interactieve Gesprekken: Onze gesprekken zijn ontworpen om actieve deelname van studenten te bevorderen. We creëren ruimtes waar je kunt oefenen en je Spaanse conversatievaardigheden kunt verbeteren. Van alledaagse onderwerpen tot debatten over interessante kwesties op elk gebied, biedt elk gesprek een unieke kans om te verbeteren en te leren terwijl je plezier hebt.

 

Stimulerende Debatten: Ben je gepassioneerd over het bespreken van belangrijke onderwerpen? Onze debatten bestrijken een breed scala aan relevante onderwerpen, van politiek en milieu tot cultuur en samenleving, of zelfs metafysica. Studenten hebben de mogelijkheid om hun mening te uiten, hun standpunten te argumenteren en hun kritisch denkvermogen in het Spaans te ontwikkelen.

 

Historische Verkenning: Duik in de rijke en immense geschiedenis en culturele diversiteit van de Spaanssprekende landen via onze geschiedenissessies. Van oude rijken tot hedendaagse gebeurtenissen, we zullen de sleutelmomenten verkennen die de Spaanssprekende wereld hebben gevormd en hun invloed op de huidige samenleving.

 

Elk gesprek heeft een onderwerp en educatief materiaal.

  • Gastvrije Sfeer: We staan bekend om het creëren van een ontspannen en stimulerende omgeving waarin je je comfortabel en gemotiveerd kunt voelen om deel te nemen, zonder tijd te besteden aan mogelijke fouten, waarbij alleen de praktijk van je mondelinge vaardigheden telt.
  • Deskundige Leraren: Ons team van gekwalificeerde docenten is toegewijd aan het bieden van een verrijkende en persoonlijke leerervaring.
  • Variëteit aan Onderwerpen: Van populaire cultuur tot klassieke literatuur, onze activiteiten bestrijken een breed scala aan onderwerpen om het interesse van al onze studenten te behouden.

 

Sluit je bij ons aan en dompel jezelf onder in de taal, cultuur en geschiedenis van de Spaanssprekende landen op een leuke en educatieve manier!

Próximo eventoSábado 13 de abril |10:00

Ahora en español

 

¡Bienvenido a otro espacio para practicar tu español!

 

¿Qué son las charlas? Las charlas son un ambiente dinámico y acogedor para que los estudiantes exploren y apendan el fascinante mundo del español a través de charlas, debates y una inmersión en la historia y la cultura hispanohablantes. Para entender el idioma necesitas entender la cultura y viceversa.

 

Charlas Interactivas: Nuestras charlas están diseñadas para fomentar la participación activa de los estudiantes.  Creamos  espacios para que puedas practicar y mejorar tus habilidades de conversación en español. Desde temas cotidianos hasta debates sobre cuestiones interesantes en cualquier tema, cada charla ofrece una oportunidad única para mejorar y aprender mientras te diviertes.

 

Debates Estimulantes: ¿Te apasiona discutir sobre temas importantes? Nuestros debates abordan una amplia gama de temas relevantes, desde política y medio ambiente hasta cultura y sociedad o incluso metafísica. Los estudiantes tienen la oportunidad de expresar sus opiniones, argumentar sus puntos de vista y desarrollar habilidades de pensamiento crítico en español.

 

Exploración Histórica: Sumérgete en la rica e inmensa historia y diversidad cultural de los países de habla hispana a través de nuestras sesiones de historia. Desde los imperios antiguos hasta los eventos contemporáneos, exploraremos los momentos clave que han dado forma al mundo de habla hispana y su influencia en la sociedad actual.

 

Cada charla tiene un tema y material didáctico. 

  • Ambiente ameno: Nos caracterizamos por crear un ambiente relajado y estimulante donde te puedes sentir cómodo y motivado para participar, sin tener tiempo para pensar en los posibles errores, importando solamente la práctica de tu habilidad oral.
  • Profesores expertos: Nuestro equipo de profesores cualificados está comprometido en proporcionarte una experiencia de aprendizaje enriquecedora y personalizada.
  • Variedad de Temas: Desde la cultura popular hasta la literatura clásica, nuestras actividades cubren una amplia gama de temas para mantener el interés de todos nuestros estudiantes.
  •  

¡Únete a nosotros y sumérgete en la lengua, la cultura y la historia de los países de habla hispana de una manera divertida y educativa!

Próximo eventoSábado 13 de abril |10:00

Wat een leuke en persoonlijke taalschool. Ik kreeg de tip via een bekende en heb me direct aangemeld. Geen seconde spijt. Ze adviseren goed over waar je het best kunt starten qua niveau (ik zit in A2.3 nu). De lessen zijn leuk en interactief. Ze vliegen voorbij en je leert echt snel spreken. Je spreekt alleen maar Spaans met elkaar dus de leercurve is hoog. Veilige leeromgeving. En hele gunstige prijzen. Een aanrader!

Saskia van Loozenoord

Spaans Leren Vamos is een fantastische, kleinschalige, warme en ongelooflijk toegewijde taalschool!! De groepen zijn klein (max 6 personen) waardoor je veel praat (=leert!) in de lessen. De docenten zijn heel vriendelijk en didactisch sterk waardoor je elke les een hoop opsteekt; daarnaast is er altijd ruimte vragen, eigen inbreng en voor een goede portie humor. Ik was op zoek naar een taalschool waarbij ik me thuis zou voelen en wat niet voelde als een verplichting, en die heb ik zeker gevonden! Een aanrader voor iedereen die goed Spaans wil leren; met veel praten en veel lachen!

Dorinde
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine Berkhof (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem Broersen (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu drie cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

 

Toos Dekker (groepscursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet Dekker (groepscursus)
A1.3-2018_07_24-Ingrid-Alex-Sonsoles-1.jpg
Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les. Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!
Ingrid & Alex (duo cursus)
A1.1-20171031-Karin-Tom-1-1.jpeg

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl van Heijst (groepscursus)
Koningsweg 4
3582 GE | Utrecht