Spaans voor beginners

Wil jij de Spaanse taal leren? Leuk! Spaans is een taal die niet alleen mooi klinkt, maar ook de deuren opent naar nieuwe culturen en avonturen. 

Zie je er alleen, net als vele anderen, tegenop om Spaanse woorden en zinnen te moeten stampen? Niet bij Vamos! Onze taalschool wordt door studenten omschreven alsof je een gezellig avondje met je vrienden afspreekt en tegelijk Spaans leert. Professioneel én informeel dus.

Onze cursus Spaans voor beginners

Bij Vamos delen we met veel liefde onze passie voor de Spaanse taal. Al onze leraren zijn native speakers, waardoor we zorgen voor een optimale leerervaring voor beginners. Volg de cursus op locatie bij onze taalschool in Utrecht, of studeer zelfstandig met onze e-learning.

Plezier staat tijdens de cursus Spaans voor beginners centraal. Want we snappen dat je niet leert als je er geen plezier in hebt. Daarom leer je bij ons in interactieve, kleine groepen (of middels privé- of duoles).

cursus-spaans-voor-beginners

Tijdens de cursus ga je aan de slag met het A1-niveau. Daarbij richten we ons op het opbouwen van zelfvertrouwen in het spreken van de taal. Direct na de uitleg van de docent oefen je door middel van spellen en gesprekken. 

Je vraagt je wellicht af of dat als beginner wel kan, maar dat kan zeker! Juist doordat je tegen dingen aanloopt tijdens het spreken en lekker veel fouten maakt, maak je de taal sneller eigen dan wanneer je alleen oefeningen uit een boek doet. 

Bij Vamos gebruiken we daarom geen standaard aanpak. Om deze reden maken we gebruik van ons eigen lesmateriaal dat je voornamelijk thuis, naast de lessen, bekijkt.

Wat kun je inhoudelijk verwachten?

 • Uitspraak van de Spaanse taal:
  • De docenten geven je direct een feeling met de Spaanse taal en uitspraak. Wist je bijvoorbeeld dat de B en V in het Spaans hetzelfde klinken?
 • Dagelijkse uitdrukkingen:
  • Jezelf voorstellen aan anderen
  • Vragen stellen en antwoorden geven over het dagelijks leven.
  • Communiceren in een restaurant, supermarkt, winkel etc.
  • De stand van zaken beschrijven.
 • Belangrijkste grammatica:
  • De tegenwoordige tijd (el tiempo presente)
  • Verbindingswoorden (conectores)
 • Het opbouwen van je woordenschat:
  • Benoemen van mensen, dingen en plekken in de ruimte.
  • Je eigen behoeften, vaardigheden, verplichtingen, smaken en voorkeuren duidelijk maken aan anderen.

Spaans leren bij Vamos

Bij Vamos in Utrecht streven we ernaar om Spaans leren leuk en effectief te maken. Onze native docenten hebben allemaal een passie voor hun prachtige taal en cultuur en die passie delen we graag met jou in:

 • Kleine klassen (of privé) voor persoonlijke aandacht.
 • Een ondersteunende leeromgeving.
 • Leuke activiteiten zoals ons Spaans taalcafé en de pubquiz.

Wil je meer weten over onze cursus Spaans voor beginners of ben je op zoek naar een cursus Spaans voor halfgevorderden of gevorderden? Of je nu op zoek bent naar een groepscursus, een spoedcursus Spaans of privéles Spaans: er zijn talloze mogelijkheden bij Vamos.

Neem een kijkje bij ons cursusaanbod voor de mogelijkheden en prijzen, of neem vrijblijvend contact op.

Wat een leuke en persoonlijke taalschool. Ik kreeg de tip via een bekende en heb me direct aangemeld. Geen seconde spijt. Ze adviseren goed over waar je het best kunt starten qua niveau (ik zit in A2.3 nu). De lessen zijn leuk en interactief. Ze vliegen voorbij en je leert echt snel spreken. Je spreekt alleen maar Spaans met elkaar dus de leercurve is hoog. Veilige leeromgeving. En hele gunstige prijzen. Een aanrader!

Saskia van Loozenoord

Spaans Leren Vamos is een fantastische, kleinschalige, warme en ongelooflijk toegewijde taalschool!! De groepen zijn klein (max 6 personen) waardoor je veel praat (=leert!) in de lessen. De docenten zijn heel vriendelijk en didactisch sterk waardoor je elke les een hoop opsteekt; daarnaast is er altijd ruimte vragen, eigen inbreng en voor een goede portie humor. Ik was op zoek naar een taalschool waarbij ik me thuis zou voelen en wat niet voelde als een verplichting, en die heb ik zeker gevonden! Een aanrader voor iedereen die goed Spaans wil leren; met veel praten en veel lachen!

Dorinde
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu bijna een jaar les bij Vamos en mijn Spaans gaat met sprongen vooruit. Je krijgt er les in hele kleine groepjes, waardoor je heel actief met Spaans praten bezig bent. Het leren van de theorie wordt heel leuk afgewisseld met het toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld door kaartspelen met vragen. Naast de lessen worden ook andere activiteiten georganiseerd waarbij je je Spaans kan oefenen, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Sabine Berkhof (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Door mijn duo-lessen bij Spaans Leren Vamos, heb ik voor het eerst het gevoel dat mijn Spaans stabiel beter wordt. De persoonlijke aanpak en flexibiliteit zorgen ervoor dat het leren zowel leuk, als steeds op het juiste niveau is.

Jochem Broersen (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Ik heb nu drie cursussen gevolgd bij Vamos. Er is een goeie sfeer. Fijn zijn de kleine groepjes en de enthousiaste docenten. De lessen zijn levendig doordat de theorie afgewisseld wordt met leuke, zelfgemaakte spelletjes. Ik ga zeker door.

 

Toos Dekker (groepscursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Vamos is een fijne taalschool waar ze echt de tijd voor je nemen. Doordat je in de lessen veel bezig bent met praten doe je veel praktijkervaring op en leer je door middel van doen. De lessen zijn daarnaast ook nog eens heel leuk!

Margriet Dekker (groepscursus)
A1.3-2018_07_24-Ingrid-Alex-Sonsoles-1.jpg
Met veel plezier een duo cursus gevolgd bij Vamos. Leuke sfeer, prima methode met veel spelletjes, veel Spaans spreken in de les. Een echte aanrader! Wij gaan direct door met de volgende cursus!
Ingrid & Alex (duo cursus)
A1.1-20171031-Karin-Tom-1-1.jpeg

Wij hebben een duocursus A1.1 gevolgd om basale kennis van Spaans te hebben voor onze vakantie naar Zuid-Amerika. De docente was erg professioneel, moedertaal Spaans. De gebruikte methode bij Vamos (interactief en met spelletjes) maakte dat we het Spaans sneller oppikten. Kortom, we hebben een erg prettige en handige cursus gehad!

Karin & Tom (duo cursus)
22405544_833409810166769_5950872899081694842_n.png

Joan is een goede, geduldige en gezellige leraar. De ontspannen en rustige sfeer draagt erg bij aan de lessen. De methode blijft boeien door de spellen in de groep en veel praten. Ook het boek is goed om thuis te leren, huiswerk te maken en je huiswerk zelf na te kijken. Goed dat hier in de les geen tijd aan ‘verloren’ gaat.

Carl van Heijst (groepscursus)
Koningsweg 4
3582 GE | Utrecht